Aanvraagformulier

Welkom op onze pagina!

We verzoeken je dit formulier zo compleet mogelijk invullen met foto’s en maat tekeningen, zodat wij alle nodige informatie met betrekking tot jouw project tot onze beschikking hebben. Wij nemen daarna spoedig contact met je op. 
Dank je wel!

Vriendelijke groet, Q82 Acoustics

  Contactgegevens:

  Waar ben je naar op zoek:

  Over jou:

  Foto’s van ruimte:

  Upload hier een aantal foto’s van de bestaande ruimte. Zorg ervoor dat je een duidelijke foto maakt van elke wand en van het plafond, zodat wij een goede indruk krijgen van de beschikbare ruimte. Maak de foto’s in landscape (liggend) formaat. Heb je een bestaande plattegrond van de ruimte? Upload deze dan ook hier.

  (Bij meerdere foto’s/grote bestanden kan het uploaden wat langer duren. Even geduld a.u.b.)

  Algemene afmetingen ruimte:

  Geef hieronder de maten van de ruimte op in centimeters.

  Lengte (cm):

  Breedte (cm):

  Hoogte (cm):

  Materialen ruimte:

  Geef hieronder op van wat voor soort materiaal de wanden en het plafond zijn gemaakt.

  Materiaal wanden:

  Materiaal plafond:

  Materiaal vloer:

  Plattegrond tekening ruimte:

  Om ervoor te zorgen dat wij zo snel mogelijk een mooi en accuraat 3D ontwerp voor jou kunnen maken, is het voor ons belangrijk om alle maten te weten van de ruimte. We willen je daarom vragen om een aantal simpele tekeningen te maken aan de hand van de instructies hieronder.

  Hoe maak je een duidelijke plattegrond tekening?

  1. Maak een simpele plattegrond tekening van de vloer zoals in de afbeelding hieronder. Zorg hierbij dat je elke wand een naam geeft zodat het voor ons duidelijk is welke wand je tekent in de volgende stap. Maten hoef je hier nog niet toe te voegen.

  floor/vloer

  2. Maak vervolgens van alle vier de wanden een aparte tekening zoals weergegeven in de afbeelding hieronder. Belangrijk is dat je hierin alle maten benoemd.

  walls/wanden

  3. Bevat de wand een deur, een raam of een schuine wand? Teken de wand en de maten dan zoals de onderstaande voorbeelden:

  Voeg een deur zo toe:door

  Voeg een raam zo toe:window

  Voeg een schuine wand zo toe:sloping wall

  4. Heb je alle vier de wanden en de plattegrond uitgetekend en daarbij alle gevraagde maten benoemd? Scan de tekeningen dan in of maak foto’s van de tekeningen en upload ze hier:

  (Bij meerdere foto’s/grote bestanden kan het uploaden wat langer duren. Even geduld a.u.b.)

  Design voorkeuren:

  Om ervoor te zorgen dat wij een ontwerp kunnen maken die helemaal voldoet aan jouw smaak, is het voor ons belangrijk om een idee te krijgen van de sfeer die je zoekt. Upload hieronder een aantal foto’s van studios die je mooi vindt en leg in een korte omschrijving uit waarom je voor deze foto’s gekozen hebt.

  (Bij meerdere foto’s/grote bestanden kan het uploaden wat langer duren. Even geduld a.u.b.)

  Budget:

  Wat is het budget (excl. BTW) dat je ongeveer wilt besteden?

  Extra opmerkingen:

  Zijn er nog aanvullende opmerkingen die je graag wilt vermelden?