Turn-key projecten

Q82 Acoustics is dé specialist op het gebied van complete turn-key muziekstudio’s. Een unieke muziekstudio geheel toegespitst op uw wensen en volledig in uw eigen style. Hoogwaardige materialen, sublieme kwaliteit, superieure luisterervaring en een high-end en uniek design vormen de kernelementen van een Q82 Acoustics studio. Aan de hand van 3D ontwerpen creëren wij samen met u uw droom studio waarna Q82 Acoustics de complete studio bouwt. Niks is te gek en alles is mogelijk!

Volledig custom-made

High-end uniek design

Akoestisch geoptimaliseerd

Da Tweekaz_studio _Q82 Acoustics-2
WARFACE- Q82 Acoustics-1-11_marked
Apparatuur

Q82 Acoustics gelooft in de kracht van goede apparatuur en is daarom partner met verschillende hoogwaardige leveranciers. Dankzij jarenlange ervaring biedt Q82 Acoustics deskundig advies en kunnen wij u helpen bij het vinden van de beste apparatuur. Midi keyboards, statieven, monitors, geluidskaarten, microfoons, beeldschermen, you name it and Q82 Acoustics can supply it.

Deskundig advies

Hoogwaardige merken

Superieure kwaliteit

WARFACE- Q82 Acoustics-1-19
Da Tweekaz_studio _Q82 Acoustics-24
Custom-made meubels
Op zoek naar dat originele music desk, DJ booth of andere meubels voor jouw studio? Heb je een eigen ontwerp in gedachten of wil je juist samen iets creëren? Q82 Acoustics maakt one-of-a-kind design (muziek) meubels op maat, die ook nog eens praktisch zijn. Hierbij is niets te gek en is alles mogelijk! Van led verlichting tot lederen bekleding, alles van hoogwaardige materialen en in een mooi design. Geheel naar wens en binnen budget, maakt Q82 Acoustics een 3D concept van jouw unieke meubel. Is het ontwerp naar wens? Dan wordt het meubel in productie gebracht en levert Q82 Acoustics het meubel op locatie en sluit het ook nog eens voor je aan.

Volledig custom-made

One-of-a-kind design

Hoogwaardige materialen

Noisekick studio - Q82 Acoustics-30
Da Tweekaz_studio _Q82 Acoustics-4
Gerelateerde projecten