Apparatuur

Q82 Acoustics gelooft in de kracht van goede apparatuur en is daarom partner met verschillende hoogwaardige leveranciers. Dankzij jarenlange ervaring biedt Q82 Acoustics deskundig advies en kunnen wij u helpen bij het vinden van de beste apparatuur. Midi keyboards, statieven, monitors, geluidskaarten, microfoons, beeldschermen, you name it and Q82 Acoustics can supply it.

Deskundig advies

Hoogwaardige merken

Superieure kwaliteit

Q82-Acoustics-Apparatuur
Onze partners

EVE Audio, opgericht in 2011 door Roland Stenz, is een bedrijf dat in aanzienlijk korte tijd een volledige lijn van professionele monitors heeft ontwikkeld, die via partners in meer dan 60 landen worden verkocht. Het merk biedt een breed scala van studio monitors voor verschillende kamers, verschillende behoeften, verschillende smaken en verschillende budgetten.

De monitors beschikken over een vernieuwde techniek met een loepzuivere sound. Wat alle EVE Audio studio monitors met elkaar gemeen hebben, is de ver ontwikkelde technologie van een Air Motion Transformer. De producten zijn consistent en van hoogwaardige kwaliteit: een belangrijke overweging bij het investeren in een studio.

Gerelateerde projecten